Cultuurprijs

De Cultuurprijs

De Cultuurprijs: een initiatief van en samenwerking tussen Bibliotheek Venray, The B, Odapark, Schouwburg Venray en Cultura Venray om cultuurinitiatieven in het zonnetje te zetten.

Het concept
Het concept werkt als volgt: iedere betrokken organisatie nomineert een persoon of organisatie. Een totaal onafhankelijke jury en niet te vergeten het publiek op 29 december 2018 kiezen dan vervolgens de terechte winnaar. Na de uitreiking sluiten we de avond en het jaar 2018 feestelijk af.

Criteria 
Zowel een onafhankelijke jury als het publiek kiezen uit de vijf genomineerden een winnaar. De genomineerden hebben allemaal gemeen dat ze zich het afgelopen jaar innoverend ingezet hebben op het gebied van kunst & cultuur in de gemeente Venray. De winnaars ontvangen beiden een aanmoedigingsprijs als blijk van waardering voor hun inzet en initiatief.

In ‘t kort
De uitreiking van de Cultuurprijs vindt plaats op zaterdag 29 december. Het officiële gedeelte begint om 19.00u in de Schouwburg Venray en zal ongeveer duren tot 21.15u. Hierna wordt 2018 gezellig afgesloten met de muzikale klanken van Take9.

Entree?
Deze avond wordt er geen entree gevraagd. Wel wordt er gewerkt met ‘gratis kaartjes’ die aan de balie in de Schouwburg of via de site van de Schouwburg (let op dan betaal je wel reserveringskosten) te bestellen zijn. Houd hiervoor onze media in de gaten.

Vragen?
Neem contact op met Marloes Kempkens via info@culturavenray.nl of via 06-34452547.

organisaties