Cultuurprijs

De Cultuurprijs

De Cultuurprijs: een initiatief van en samenwerking tussen Bibliotheek Venray, Odapark, Schouwburg Venray en Cultura Venray om cultuurinitiatieven in het zonnetje te zetten.

Het concept
Het concept werkt als volgt: iedere betrokken organisatie nomineert een persoon of organisatie. Een totaal onafhankelijke jury kiest voor de uitreikingsavond een winnaar uit de genomineerden. Op de avond zelf kiest daarnaast het publiek de terechte publiekswinnaar. Na de uitreiking sluiten we de avond en het jaar 2019 feestelijk af. In 2019 vindt de feestelijke avond plaats op zaterdag 28 december 2019.

Criteria 
Zowel een onafhankelijke jury als het publiek kiezen uit de genomineerden een winnaar. De genomineerden hebben allemaal gemeen dat ze zich het afgelopen jaar innoverend ingezet hebben op het gebied van kunst & cultuur in de gemeente Venray. De winnaars ontvangen beiden een aanmoedigingsprijs als blijk van waardering voor hun inzet en initiatief.

In ‘t kort
De uitreiking van de Cultuurprijs vindt plaats op zaterdag 28 december. Meer informatie over de precieze tijden volgt.

Entree?
Deze avond wordt er geen entree gevraagd. Wel wordt er gewerkt met ‘gratis kaartjes’ die aan de balie in de Schouwburg of via de site van de Schouwburg (let op dan betaal je wel reserveringskosten) te bestellen zijn. Houd hiervoor onze media in de gaten. Klik hier voor het reserveren van kaartjes. 

Vragen?
Neem contact op met Marloes Kempkens via info@culturavenray.nl of via 06-34452547.