Categorie: Theater

Theater

Toneelvereniging Comedia

Toneelvereniging Comedia

>

Toneelvereniging Comedia is de theatergroep uit Leunen. Ze werken jaarlijks toe naar een uitvoering, waar ze iedere woensdagavond van 19.30 t/m 22.30u voor repeteren. Comedia biedt een leuke vereniging: ben je een teamspeler en heb je vooral een dosis goede zin, ben je stressbestendig en heb je een groot inlevingsvermogen? Sluit je dan aan bij toneelvereniging Comedia!

https://www.facebook.com/comedialeunen/

Hay Voermans
comedia.leunen@gmail.com
0478-581699

Vicarieweg 38, 5809BN, Leunen

Jeugdtoneelvereniging JoVenga

Jeugdtoneelvereniging JoVenga

>

JoVenga is de jeugdafdeling van toneelvereniging Kom Op uit Holthees/Smakt. Plezier staat voorop, zowel voor de leden als voor het publiek. Eenmaal per jaar verzorgen ze twee jeugdvoorstellingen met JoVenga. Ben je benieuwd? Neem eens contact op en wees welkom!

http://www.toneelkomop.nl/ https://www.facebook.com/toneel.kom.op/

Cornee Janssen
jo.venga@outlook.com
06 51231298

Gildestraat 30, 5824AB, Holthees

Toneelvereniging Crescendo

Toneelvereniging Crescendo

>

Toneelvereniging Crescendo speelt jaarlijks een gezellig, vrolijk en vooral humoristisch toneelstuk. Opvoeringen vinden plaats in de Ysselsteynse Smelehof en in de Venrayse schouwburg. Daarnaast heeft Crescendo zich door de jaren heen met grote producties volop in de schijnwerpers geplaatst. Ook heeft Crescendo een jeugdafdeling. Kom eens kijken!

http://www.crescendoysselsteyn.nl/ https://www.facebook.com/crescendo.ysselsteyn

Gerrit Spreeuwenberg
secretariaat@crescendoysselsteyn.nl

Toneelvereniging Oirato

Toneelvereniging Oirato

>

Toneelvereniging Oirato is opgericht in 1984. De naam is afgeleid uit de volgende beschrijving: Oirlo amateur toneel.  Op dit moment telt de vereniging bijna 30 actieve volwassen leden en bijna 20 jeugd leden. Ze streven ernaar om elk jaar een toneelstuk op de planken te zetten voor de Oirlose gemeenschap. 

Kabouter Fluitenkruid

Kabouter Fluitenkruid

, >

Programma voor kinderen van 2 tot 8 jaar (natuurlijk ook leuk voor iedereen die van kabouters en van muziek houdt). Een programma met muziek, theater, liedjes en verhalen. Thema’s die aan bod komen hebben te maken met de natuur, maar ook met de eigen omgeving en belevingswereld van kinderen. Het programma is interactief, Kinderen gaan meezingen, dansen, rijmen, bijzondere instrumentjes bespelen.

http://geutefiks.nl/

Wim Kunen
wimkunen@geutefiks.nl
0478532501/ 06-53324370

Heiveld 22, 5862AW, Geijsteren

De Kleurdoos

De Kleurdoos

>

Karin Juwett schminkt al jaren in haar eigen camper/caravan: De Kleurdoos. Met de Kleurdoos komt ze op locatie om te schminken, glittertattoos te zetten, of een tijdelijke air brush afbeelding te plaatsen. De kleurdoos past in elk evenement of feest en is een leuke attractie voor jong en oud. Ook geeft Karin verschillende (schmink)workshops.

https://www.facebook.com/DeKleurdoos/

Karin Juwett
kjuwett@hotmail.com
06 40530464

Toneelvereniging Vondel

Toneelvereniging Vondel

>

Toneelvereniging Vondel is de toneelgroep uit Castenray. Vanaf de eerste week na de Castenrayse kermis repeteren ze iedere week op maandagavond voor een drietal leuke, unieke voorstellingen. Wil je meer weten over deze leuke, Castenrayse toneelgroep? Neem dan contact op!

Toneelvereniging Vreato

Toneelvereniging Vreato

>

Toneelvereniging “Vreato” werd op 10 juni 1984 opgericht. Momenteel hebben ze 13 leden. Jaarlijks in oktober of november hebben ze 2 toneeluitvoeringen voor jong en oud. Ieder jaar heeft Vreato vanaf april haar repetitieavond op de woensdagavond. Heb je zin om toneel te gaan spelen bij een leuk, klein en gezellig clubje? Ben je 16 jaar of ouder? Kom dan gezellig meedoen!

http://vredepeel.dorpenvenray.nl/vreato

Josien Claessens
claes.8@planet.nl
06 11217288

Musicalschool Me On Stage

Musicalschool Me On Stage

, , > , ,

Musicalschool Me On Stage is een musicalschool voor kinderen vanaf 6 jaar, waar iedereen mee kan doen! Van oktober t/m juli geeft musicalschool Me On Stage les in dans, zang en toneel. In de lessen besteden ze ook veel aandacht aan ontwikkeling, zelfvertrouwen en samenwerken. Ieder jaar werken ze naar een fantastische eindvoorstelling toe die wordt gespeeld in een professioneel theater.

http://www.meonstage.nl https://www.facebook.com/musicalschoolMeOnStage/

Danaë Claes
danae@meonstage.nl
0497-584734

Veltumse Kleffen, 5801SJ, Venray

Musicalschool Musical4all

Musicalschool Musical4all

, , > , , , ,

Musical4all verzorgt al 15 jaar musical lessen in Venray. Heb je geen ervaring ? Geen probleem, iedereen is welkom. We werken zonder audities en een proefles is altijd gratis. Elk jaar maken we een eigen musical die toegespitst is op de ontwikkeling van onze cursisten. Onze kracht? Persoonlijke les op elk niveau. Kijk op onze website en ontdek welke bekende mensen je al voorgegaan zijn.

http://musical4all.nl https://www.facebook.com/musical4all

Frank van den Berg & Jacqueline Fijnaut
info@musical4all.nl

Heuvelstraat 4, 5801CS, Venray