Categorie: Theater

Theater

Jeugdtoneelvereniging JoVenga

Jeugdtoneelvereniging JoVenga

>

JoVenga is de jeugdafdeling van toneelvereniging Kom Op uit Holthees/Smakt. Plezier staat voorop, zowel voor de leden als voor het publiek. Eenmaal per jaar verzorgen ze twee jeugdvoorstellingen met JoVenga. Ben je benieuwd? Neem eens contact op en wees welkom!

http://www.toneelkomop.nl/ https://www.facebook.com/toneel.kom.op/

Cornee Janssen
jo.venga@outlook.com
06 51231298

Gildestraat 30, 5824AB, Holthees

Toneelvereniging Comedia

Toneelvereniging Comedia

>

Toneelvereniging Comedia is de theatergroep uit Leunen. Ze werken jaarlijks toe naar een uitvoering, waar ze iedere woensdagavond van 19.30 t/m 22.30u voor repeteren. Comedia biedt een leuke vereniging: ben je een teamspeler en heb je vooral een dosis goede zin, ben je stressbestendig en heb je een groot inlevingsvermogen? Sluit je dan aan bij toneelvereniging Comedia!

https://www.facebook.com/comedialeunen/

Hay Voermans
comedia.leunen@gmail.com
0478-581699

Vicarieweg 38, 5809BN, Leunen

Toneelvereniging Vreato

Toneelvereniging Vreato

>

Toneelvereniging “Vreato” werd op 10 juni 1984 opgericht. Momenteel hebben ze 13 leden. Jaarlijks in oktober of november hebben ze 2 toneeluitvoeringen voor jong en oud. Ieder jaar heeft Vreato vanaf april haar repetitieavond op de woensdagavond. Heb je zin om toneel te gaan spelen bij een leuk, klein en gezellig clubje? Ben je 16 jaar of ouder? Kom dan gezellig meedoen!

http://vredepeel.dorpenvenray.nl/vreato

Josien Claessens
claes.8@planet.nl
06 11217288

Toneelvereniging Kom Op

Toneelvereniging Kom Op

>

Leuke amateurvereniging waar plezier voor op staat, zowel voor de leden als voor het publiek. Toneelvereniging Kom Op probeert jong en oud te motiveren en te activeren voor een beter leefmilieu voor de verenigingen als de beide dorpjes. Eenmaal per jaar verzorgen ze twee jeugdvoorstellingen met JoVenga en vier voorstellingen van volwassenen via KOM OP. Leuke frisse vereniging waar zowel jong en oud aan deelneemt, echt een aanrader dus.

http://www.toneelkomop.nl/ https://www.facebook.com/toneel.kom.op/

Cornee Janssen
toneelkomop@live.nl
06 51231298

Gildestraat 30, 5824AB, Holthees

Toneelvereniging Vondel

Toneelvereniging Vondel

>

Toneelvereniging Vondel is de toneelgroep uit Castenray. Vanaf de eerste week na de Castenrayse kermis repeteren ze iedere week op maandagavond voor een drietal leuke, unieke voorstellingen. Wil je meer weten over deze leuke, Castenrayse toneelgroep? Neem dan contact op!

Kabouter Fluitenkruid

Kabouter Fluitenkruid

, >

Programma voor kinderen van 2 tot 8 jaar (natuurlijk ook leuk voor iedereen die van kabouters en van muziek houdt). Een programma met muziek, theater, liedjes en verhalen. Thema’s die aan bod komen hebben te maken met de natuur, maar ook met de eigen omgeving en belevingswereld van kinderen. Het programma is interactief, Kinderen gaan meezingen, dansen, rijmen, bijzondere instrumentjes bespelen.

http://geutefiks.nl/

Wim Kunen
wimkunen@geutefiks.nl
0478532501/ 06-53324370

Heiveld 22, 5862AW, Geijsteren

Toneelvereniging T is WAT

Toneelvereniging T is WAT

>

De Wanssumse Toneelvereniging ‘T is W.A.T. speelt al sinds 1996 elk jaar een komisch stuk. ‘T is W.A.T. staat voor: Het is Wanssums amateur toneel. Zowel volwassenen als jeugd (10-16 jaar) kunnen toneel komen spelen in Wanssum. Ieder jaar spelen zij allebei een leuke, uitdagende voorstelling. Leuk om te doen en leuk om te zien!

https://www.facebook.com/toneelverenigingtiswat/

Marèl Lenssen
tiswat96@gmail.com

Musicalschool Me On Stage

Musicalschool Me On Stage

, , > , ,

Musicalschool Me On Stage is een musicalschool voor kinderen vanaf 6 jaar, waar iedereen mee kan doen! Van oktober t/m juli geeft musicalschool Me On Stage les in dans, zang en toneel. In de lessen besteden ze ook veel aandacht aan ontwikkeling, zelfvertrouwen en samenwerken. Ieder jaar werken ze naar een fantastische eindvoorstelling toe die wordt gespeeld in een professioneel theater.

http://www.meonstage.nl https://www.facebook.com/musicalschoolMeOnStage/

Danaë Claes
danae@meonstage.nl
0497-584734

Veltumse Kleffen, 5801SJ, Venray

Toneelvereniging Oirato

Toneelvereniging Oirato

>

Toneelvereniging Oirato is opgericht in 1984. De naam is afgeleid uit de volgende beschrijving: Oirlo amateur toneel.  Op dit moment telt de vereniging bijna 30 actieve volwassen leden en bijna 20 jeugd leden. Ze streven ernaar om elk jaar een toneelstuk op de planken te zetten voor de Oirlose gemeenschap. 

Toneelvereniging Crescendo

Toneelvereniging Crescendo

>

Toneelvereniging Crescendo speelt jaarlijks een gezellig, vrolijk en vooral humoristisch toneelstuk. Opvoeringen vinden plaats in de Ysselsteynse Smelehof en in de Venrayse schouwburg. Daarnaast heeft Crescendo zich door de jaren heen met grote producties volop in de schijnwerpers geplaatst. Ook heeft Crescendo een jeugdafdeling. Kom eens kijken!

http://www.crescendoysselsteyn.nl/ https://www.facebook.com/crescendo.ysselsteyn

Gerrit Spreeuwenberg
secretariaat@crescendoysselsteyn.nl