Categorie: Muziek

Muziek

BrandNew Pop/Rockcoverband

BrandNew Pop/Rockcoverband

>

BrandNew is een Pop/Rockcoverband uit Wanssum. Ze brengen de vetste Rock klassiekers, de leukste Guilty Pleasures, en de bekendste 90’s!
Kermissen, Kroegen, Pleinfeesten niks is te gek! Een 3 uur durende show, met onder andere confetti, Co2 en andere special FX, zorgen ervoor dat een avond nog lang in het geheugen zal blijven hangen. De pop/rock sensatie van Noord Limburg!

http://www.brandnew-band.nl http://www.facebook.com/brandnew.pop.rockcoverband

Guus Hendrickx
info@brandnew-band.nl
0613378728

Helling 10a, 5861AA, Wanssum

Muziekvereniging O.L.V. Gilde Holthees-Smakt

Muziekvereniging O.L.V. Gilde Holthees-Smakt

>

Deze muziekvereniging heeft vooral leden van twee dorpen: Holthees en Smakt. In deze setting is de muziekvereniging dan ook uniek te noemen. Het muziekgenre bestaat met name uit film-, pop- en (lichte) concertmuziek.

http://demuziekvereniging.nl/ https://www.facebook.com/Muziekvereniging-OLVG-Holthees-Smakt-812702322235873/

Jan Koopmans
jankoopmans@planet.nl
0478 636577

Kapelstraat 5 5824AJ Holthees

St petrusbanden koor

>

Het herenkoor zingt elke zondag gregoriaans in de Latijnse hoogmis van 9.30 u. Op feestdagen zingt het voltallig dames en herenkoor meerstemmig. Het dames en herenkoor zingen ook gregoriaans of meerstemmig bij uitvaartdiensten. Ze kunnen ook gevraagd worden bij jubilea en huwelijksmissen.

Aostrumse Zangkompeneej

>

In 2012 is deze naam officieel vastgelegd. Het repertoire van het koor is zeer uitgebreid. Het omvat vooral populaire liederen. Muzikale medewerking verleent het koor bij kerkdiensten en met optreden in zieken- en ouderenhuizen. Tevens neemt het koor op uitnodiging deel aan openbare concerten in de regio Limburg en Noord-Brabant.

http://www.aostrumsezangkompeneej.nl/

0478 583357

Back in Time in Oostrum

Saull

Saull

>

Hierin zijn veel mogelijkheden, met een pianist en/of gitarist en desgewenst percussie. In overleg wordt de beste invulling gegeven aan jouw wensen, het beste passend bij de gelegenheid. Van eigen werk tot hedendaagse muziek. Het is ook mogelijk om mij als solo-artiest te boeken. In onderstaande video zing ik tijdens TEDX Venlo ’16. Laat je verrassen!

Erato

Erato

>

Erato is een gemengd koor en heeft 33 leden. Er wordt meerstemmig gezongen in vier partijen: sopraan, alt, tenor en bas. Erato bestaat al 45 jaar, maar is niet stil blijven staan. Voortdurend blijven we ons repertoire vernieuwen en investeren we in kwalitatieve koorzang. Zingen is gezond voor lichaam en geest. Samen muziek maken is tegelijkertijd een actieve en ontspannende bezigheid. Regelmatig doen we mee aan concerten en culturele evenementen. Er is in de loop van de jaren een gevarieerd repertoire opgebouwd, dat bestaat uit klassieke koorwerken en populaire arrangementen van musicals en filmmuziek.

http://www.erato-blitterswijck.nl/

Wies Tijmensen-Rouschop
info@erato-blitterswijck.nl
0478 531303

Fezz

Fezz

>

FEZZ ontstond in 2004 als begeleidingsband van zangers en zangeressen in de meest uiteenlopende soorten en maten. De band speelde destijds vooral Nederlandstalig werk van bekende artiesten als Marco Borsato en Nick & Simon. Inmiddels is hun repertoire flink uitgebreid met internationale titels, van modern tot gouwe ouwe hits, van rock tot ballads. De line-up is ook flink gegroeid, want tegenwoordig heeft FEZZ een volledige blazerssectie en bestaat de band uit 10 professionele en amateurmuzikanten

Harmonie St. Catharina

Harmonie St. Catharina

>

Harmonie St. Catharina is een orkest bestaande uit 39 spelende leden. Door middel van meerdere evenementen in het jaar laten ze zien wat ze als orkest in huis hebben. Naast het orkest, heeft de harmonie ook een opleidingsorkest en drumband. Het orkest staat onder leiding van Karin Janssen.

http://www.harmoniestcatharina.nl/ https://www.facebook.com/stcatharina1920/

Ruud Swinkels
secretariaat@harmoniestcatharina.nl
06 27502907

Kruidenlaan 202 5803 BH  Venray

Handed

Handed

>

HANDED is de band rondom Stef Classens, winnaar van de derde editie van De Beste Singer Songwriter van Nederland. In alle rust werkte Stef aan zijn songs, waarin zijn gevoel voor melodie, dynamiek en arrangement hun weg vinden, gegidst door zijn herkenbare stemgeluid.

Musicas

Musicas

>

Op diverse locaties verzorgt Musicas voor jong en oud muziekeducatie. Je kunt lessen volgen met een vriendje of vriendinnetje of individueel. Er is van alles mogelijk.