Categorie: Muziek

Muziek

Harmony

Harmony

>

Koor Harmony uit Oostrum is een enthousiaste groep van ongeveer 37 zangeressen, dat streeft naar kwaliteit. De doelstelling van het koor is populaire koormuziek ten gehore te brengen op goed niveau, afgewisseld met wat lichtere muziek zoals nederpop en musicalliedjes. Dit betreft allereerst natuurlijk de muzikale kwaliteit. Die bereiken we door een ieders inzet en trouwe aanwezigheid tijdens repetities en optredens.

Erato

Erato

>

Erato is een gemengd koor en heeft 33 leden. Er wordt meerstemmig gezongen in vier partijen: sopraan, alt, tenor en bas. Erato bestaat al 45 jaar, maar is niet stil blijven staan. Voortdurend blijven we ons repertoire vernieuwen en investeren we in kwalitatieve koorzang. Zingen is gezond voor lichaam en geest. Samen muziek maken is tegelijkertijd een actieve en ontspannende bezigheid. Regelmatig doen we mee aan concerten en culturele evenementen. Er is in de loop van de jaren een gevarieerd repertoire opgebouwd, dat bestaat uit klassieke koorwerken en populaire arrangementen van musicals en filmmuziek.

http://www.erato-blitterswijck.nl/

Wies Tijmensen-Rouschop
info@erato-blitterswijck.nl
0478 531303

St petrusbanden koor

>

Het herenkoor zingt elke zondag gregoriaans in de Latijnse hoogmis van 9.30 u. Op feestdagen zingt het voltallig dames en herenkoor meerstemmig. Het dames en herenkoor zingen ook gregoriaans of meerstemmig bij uitvaartdiensten. Ze kunnen ook gevraagd worden bij jubilea en huwelijksmissen.

Koor van dit Moment

Koor van dit Moment

> ,

Wil je zingen vanuit je hart? Dan ben je van harte welkom bij het Koor van dit Moment in Overloon. We zingen en klinken puur geïmproviseerd, puur intuïtief. Dus geen bestaande muziek, maar telkens nieuw: dat wat ontstaat in het moment. Alles is mogelijk, en alle stemmen zijn welkom! Nieuwsgierig? Kom eens vrijblijvend kennismaken.

http://www.stemmenmakerij.nl https://www.facebook.com/stemmenmakerij/

Jan Gommans
jan@stemmenmakerij.nl
06-25518816

Irenestraat 7, 5825CA, Overloon

Slagwerkgroep Ons Genoegen

Slagwerkgroep Ons Genoegen

>

De slagwerkgroep van Ons Genoegen Oirlo is een levendige en jonge club. Waar vroeger de percussions en de drums het meest belangrijk waren, richt de slagwerkgroep Ons Genoegen Oirlo zich ook steeds meer op het melodische slagwerk. De muziekstukken van de slagwerkgroep zijn zeer gevarieerd en uitgebreid geïnstrumenteerd, zo heeft iedere slagwerker een belangrijke rol.

Drumlines

Drumlines

>

Muziekdocent gespecialiseerd in slagwerk. Drumles, lekker drummen in een band of spelen in een orkest of slagwerkgroep. Hij wil je graag enthousiast maken en helpen om een kundig muzikant(e) te worden. Het allerbelangrijkste is dat je met plezier naar zijn lessen komt.

http://www.drumlines.nl/ https://www.facebook.com/DrumlinesSlagwerkles/

dhr. J. Voermans
jan@drumlines.nl
06 25517348

Achterom 4a, 5809BD, Leunen

De puppies

De puppies

>

De echte “roots” van Het Puppies Huisorkest liggen in Leunen maar jarenlang nu al worden in de hele regio grote en kleine feesten met veel hartstocht en een uiteenlopend repertoire plat gespeeld. Vriendschap en de schik in muziek maken zijn de grote drijfveren van deze zeven mannen. Net als voorheen zullen ze glunderen als het publiek geniet en zeker als de fans meehelpen de zaak “op de kop te zetten”.

Chrisco

Chrisco

>

Chrisko is een dameskoor bestaande uit 13 enthousiaste dames. Zij zingen een aantal keer per jaar missen in zowel de Paterskerk als de Grote Kerk in Venray. Koor Chrisko bestaat momenteel uit 13 dames. Het koor wordt gedirigeerd door Norma Ansinger en begeleidt op orgel door Petra Koopmans. We zingen meerstemmige liederen, zowel kerkelijk als modern repertoire.

HenkAmuseert

HenkAmuseert

> ,

Onder de verzamelnaam HenkAmuseert uit Henk zijn creatieve diensten en optredens. Wil je graag een promotiefilm voor jouw bedrijf of organisatie en zoek je een geschikte acteur? Aarzel dan niet en bel Henk. Door zijn flexibele samenwerking en creatieve bijdrage krijgt iedereen een uniek aanbod.

http://www.henkamuseert.nl/ https://www.facebook.com/HenkAmuseert/

Henk Deters
mail@henkamuseert.nl
06-51028335

Peter Janssenweg 26, 5813BR, Ysselsteyn

Fezz

Fezz

>

FEZZ ontstond in 2004 als begeleidingsband van zangers en zangeressen in de meest uiteenlopende soorten en maten. De band speelde destijds vooral Nederlandstalig werk van bekende artiesten als Marco Borsato en Nick & Simon. Inmiddels is hun repertoire flink uitgebreid met internationale titels, van modern tot gouwe ouwe hits, van rock tot ballads. De line-up is ook flink gegroeid, want tegenwoordig heeft FEZZ een volledige blazerssectie en bestaat de band uit 10 professionele en amateurmuzikanten