Categorie: Muziek

Muziek

Basement Band

Basement Band

>

Basement is een band die muziek speelt vanaf de sixtees tot heden. Het repertoire is zeer divers van rock tot country en van blues tot instrumentaal ( o.a. The Shadows ). De band bestaat uit zes personen die al jaren in dezelfde samenstelling spelen en dit doen met veel enthousiasme. De bandleden hebben de sixtees bewust meegemaakt hetgeen ook tot uiting komt in het repertoire.

http://www.basementband.nl/

lvdaal@ziggo.nl
06 16080620

Peggy Weber

Peggy Weber

>

Vanaf haar 15 jaar al bezig met muziek, en nu aan de slag met eigen werk. Daarnaast covert ze nummers op haar eigen wijze, en zorgt er zo voor dat een bekende song een hele andere blevenis wordt.

https://www.facebook.com/peggywebermusic/

Peggy Weber
peggy-weber@outlook.com
06 11714361

Ensemble Poco Rubato

Ensemble Poco Rubato

>

Een mix tussen blokfluit en blaasinstrumenten: het kan allemaal bij het Ensemble Poco Rubato. Voorheen beter bekend als het Resonantieorkest Venray. Kom eens een proeflesje meedoen.

Marloes Berden
mberden@home.nl

kemmerekoor Geijsteren

kemmerekoor Geijsteren

>

Het Kemmerekoor bestaat uit 45 enthousiaste zangers: 14 sopranen, 14 alten, 8 tenoren en 9 bassen in uiteenlopende leeftijden. Niet iedereen is muzikaal geschoold, maar de technische snufjes bieden hulp voor wie daaraan behoefte heeft bij het instuderen van nieuw repertoire. Dirigent Geert Verhallen leidt sinds 2010 het koor.

http://www.kemmerekoor.nl/

voorzitter@kemmerekoor.nl
0478 636026

Golden D-light

Golden D-light

>

Een gezellig koor met eigen wijze van zingen. Golden D-light houdt het graag vrolijk,actief en herkenbaar. Het repertoire bestaat uit liederen van de jaren ’60 en ’70 en zowel nederland, engels als franstalig.

https://www.facebook.com/popkoordlight/

Hein van Langen
hvanlangen@home.nl
06 51229445

Venray’s mannenkoor

Venray’s mannenkoor

>

Het repertoire bestrijkt een breed scala aan werken uit de gehele muziekgeschiedenis, op profaan en op religieus gebied, van klassiek tot modern in een groot aantal verschillende talen. Het koor voert dit repertoire uit zonder gebruik te maken van partituren. De uitvoeringen kenmerken zich door een grote levendigheid: er treden verschillende koortjes en groepen vanuit het gehele koor op. Ook worden optredens geregeld ondersteund door bewegingen en andere choreografische elementen

Jeugdslagwerkgroep Ons Genoegen

Jeugdslagwerkgroep Ons Genoegen

>

Bij de jeugdslagwerkgroep stromen slagwerk leerlingen in die een half jaar tot een jaar les hebben. Deze groep bestaat uit een aantal leerlingen, variërend in de leeftijd van 9 t/m 13 jaar. Bart Jeuken, instructeur, laat de jonge leerlingen op een enthousiaste manier kennismaken met het samenspel in een slagwerkgroep.

Ars Musica

Ars Musica

>

Ars Musica is een vocaal ensemble van 42 zangers en zangeressen in Venray. Ze zijn inmiddels ruim veertig jaar oud, opgericht op 28 maart 1973. Ervaren, muzikaal gepokt en gemazeld, maar nog jong genoeg om steeds te vernieuwen. Het repertoire omvat de hele muziekgeschiedenis van oude muziek, religieuze muziek tot aan lichte muziek.

http://www.arsmusicavenray.nl/

Trees Cadirci
info@arsmusicavenray.nl

De Kemphaan, Venray

Harmonie Sub Matris Tutela

Harmonie Sub Matris Tutela

>

Het harmonieorkest bestaat gemiddeld uit ongeveer 60 muzikanten. De leden zijn grotendeels afkomstig uit Oostrum. Het repertoire bestaat uit de gebruikelijke harmoniemuziek, lichte muziek en muziek voor speciale gelegenheden bijvoorbeeld voor optredens in de kerk en andere evenementen.

http://www.harmonieoostrum.nl/ https://www.facebook.com/HarmonieSubMatrisTutelaOostrum/

Jack Schuurmans
j_schuurmans@hotmail.com
0478 586286

Buitenhof 19, 5807BW Oostrum

HenkAmuseert

HenkAmuseert

> ,

Onder de verzamelnaam HenkAmuseert uit Henk zijn creatieve diensten en optredens. Wil je graag een promotiefilm voor jouw bedrijf of organisatie en zoek je een geschikte acteur? Aarzel dan niet en bel Henk. Door zijn flexibele samenwerking en creatieve bijdrage krijgt iedereen een uniek aanbod.

http://www.henkamuseert.nl/ https://www.facebook.com/HenkAmuseert/

Henk Deters
mail@henkamuseert.nl
06-51028335

Peter Janssenweg 26, 5813BR, Ysselsteyn