Categorie: Muziek

Muziek

Boom like that

Boom like that

>

Liefhebbers van Dire Straits en Mark Knopfler kunnen bij deze tributeband hun hartje ophalen en genieten van deze prachtige muziek. Wie kent de nummers niet? “Sultans of Swing”, “Brothers in Arms”, “Telegraph Road”, “Money for Nothing” en nog veel meer! Met een twee en een half uur durende show neemt BOOM, like that! haar publiek mee van het prille begin van Dire Straits tot aan de meer recentere hits van Mark Knopfler.

http://www.boomlikethat.nl/

info@boomlikethat.nl

Battersea

Battersea

>

Battersea smeedt songs. Ze zoeken catchy refreinen en gitaarlijnen.Luisteraars die de refreinen van Muse, de drums van Foo fighters, de gitaren van Kings of Leon, de bas van U2 en de stem van Creedence waarderen, verteren Battersea goed. En ook iedereen die ooit naar AC/DC, Slayer, Johnny Cash of Bad Religion luisterde, hoort tijdens de soundcheck waar ieder van ons vandaan komt… of kan in ieder geval met ons verder over muziek praten.

http://www.battersea.nl/ https://www.facebook.com/batterseanl/

Mike Buise
batterseanl@gmail.com
0 6 12948203

Harmony

Harmony

>

Koor Harmony uit Oostrum is een enthousiaste groep van ongeveer 37 zangeressen, dat streeft naar kwaliteit. De doelstelling van het koor is populaire koormuziek ten gehore te brengen op goed niveau, afgewisseld met wat lichtere muziek zoals nederpop en musicalliedjes. Dit betreft allereerst natuurlijk de muzikale kwaliteit. Die bereiken we door een ieders inzet en trouwe aanwezigheid tijdens repetities en optredens.

TonToon

TonToon

>

TonToon verzorgt reguliere lessen voor kinderen en volwassenen. Djembe spelen is goed voor lichaam en geest. Wie moe binnen komt gaat vol energie weer naar huis, met een leeg hoofd. 

http://www.tontoon.nl/ https://www.facebook.com/TonToon-1541798892700267/?fref=mentions

Toon Rats
a.rats@home.nl
06 24221221

Vlinderbloem 12, 5803LM Venray

Mark Lucassen

Mark Lucassen

>

Muzikant oorspronkelijk uit Venray, gespecialiseerd in saxofoon, klarinet en dwarsfluit.

http://www.marklucassen.nl/

Mark Lucassen
mark@marklucassen.nl
06 38305359

Golden D-light

Golden D-light

>

Een gezellig koor met eigen wijze van zingen. Golden D-light houdt het graag vrolijk,actief en herkenbaar. Het repertoire bestaat uit liederen van de jaren ’60 en ’70 en zowel nederland, engels als franstalig.

https://www.facebook.com/popkoordlight/

Hein van Langen
hvanlangen@home.nl
06 51229445

Muziekvereniging Moed & IJver

Muziekvereniging Moed & IJver

>

Een hechte en enthousiaste groep muzikanten uit Blitterswijck met een diversiteit aan repetoire. Van marsen tot swingende nummers, de muziekvereniging speelt van alles!

http://www.moedenijver.nl/ https://www.facebook.com/Muziekvereniging-Moed-En-IJver-1016800168376607/

Monique Wijnhoven
info@moedenijver.nl
0478 532567

Plein 3 5863AT Blitterswijck

Luuk Lenders

Luuk Lenders

>

Luuk staat bekend om zijn creatieve volksmuziek, met bijzondere fluiten, accordeon, shruti box, percussie, doedelzak, mondharmonica en zelfgemaakte instrumenten. Zijn optredens zijn kleurrijk en virtuoos, avontuurlijk en grappig en toveren onwillekeurig een glimlach op je gezicht.

Schutterij ‘t Zandakker

Schutterij ‘t Zandakker

>

Schutterij ‘t Zandakker is vandaag de dag een graag geziene gast in Venray. De schutterij is aangesloten bij de Noord-Limburgse bond van schutterijen.

Muziekvereniging Ons Genoegen

Muziekvereniging Ons Genoegen

>

De fanfare van Ons Genoegen Oirlo staat voor een fijne sfeer waarbij ontspanning, plezier en succes hand in hand gaan. Er wordt muziek gemaakt op het voor het orkest hoogst haalbare niveau. Verder is de fanfare er natuurlijk voor het dorp Oirlo waar openbare concerten worden verzorgd en activiteiten zoals kerst en jubilea worden opgeluisterd. De fanfare staat onder leiding van dirigent Johan Smeulders.

http://onsgenoegenoirlo.nl/ https://www.facebook.com/Muziekvereniging-Ons-Genoegen-Oirlo-1603706343223178/

Wilma Hoeijmakers
secretaris@onsgenoegenoirlo.nl

Hoofdstraat 34, 5808AV Oirlo