Categorie: Dans

Dans

Musicalschool Me On Stage

Musicalschool Me On Stage

, , > , ,

Musicalschool Me On Stage is een musicalschool voor kinderen vanaf 6 jaar, waar iedereen mee kan doen! Van oktober t/m juli geeft musicalschool Me On Stage les in dans, zang en toneel. In de lessen besteden ze ook veel aandacht aan ontwikkeling, zelfvertrouwen en samenwerken. Ieder jaar werken ze naar een fantastische eindvoorstelling toe die wordt gespeeld in een professioneel theater.

http://www.meonstage.nl https://www.facebook.com/musicalschoolMeOnStage/

Danaë Claes
danae@meonstage.nl
0497-584734

Veltumse Kleffen, 5801SJ, Venray

Danshuis Venray

Danshuis Venray

>

Danshuis Venray heeft 4 peilers. Zij richt zich op amateurkunst en talentontwikkeling .Daarnaast biedt ze verschillende projecten aan voor op (basis)scholen. Het belangrijkste doel is de leerlingen de technieken van ballet en dans aan te leren en het dansgevoel te ontwikkelen en in een vriendelijke sfeer plezier te laten beleven aan dans en muziek, zodat ze kunnen groeien in de danskunst.

Dansend in Balans

Dansend in Balans

> ,

Gerty is zzp’er en eigenaar van Dansend in Balans. Ze geeft dansles aan mensen met o.a. parkinson, MS en NAH etc. Met haar vaardigheden en achtergrond weet ze precies hoe ze de mensen kan enthousiasmeren om weer te gaan dansen. Ze heeft hiervoor een hbo dansopleiding afgerond en een speciale cursus van dance for health voor deze groep.

Gerty Jansen
info@dansendinbalans.nl
0630499240

Heuvelstraat 4, 5801CS, Venray

Wijkvereniging Landweert

Wijkvereniging Landweert

>

Gardedans & Showdans in Wijkcentrum ‘t Stekske, lijkt het jou ook leuk om als team samen te dansen? Mee te doen met toernooien en wedstrijden? Werken aan je conditie en lenigheid? Kom gratis kennismaken onder begeleiding van een zeer ervaren “Garde-&showdans”-instructrice krijg je uitleg en leer je dansen als een professional!

Chalans

Chalans

>

Bij dansschool Chalans kun je terecht voor de uitdagende tak in de danssport. Van paaldansen tot burlesque, op dit dansvlak kan Chalans je van alles bijbrengen.

Dizzy Dance

Dizzy Dance

>

Dizzy Dance is een dansschool opgericht in 1991. Ze biedt een ruime selectie van danslessen aan. Van peuter- en kleuterdans tot hiphop en Essentrics voor volwassenen. Voor ieder wat wils! Bij alle lessen staat het plezier in bewegen en de passie voor dans voorop.

http://www.dizzydance.nl/ https://www.facebook.com/dizzydance/

Wilma Keyzers
info@dizzydance.nl
0478 640873

Groene Hart 4, 5801SX Venray

Bruce Dance Factory

Bruce Dance Factory

>

Bruce Dance Factory mag zich de enige dansschool in Nederland noemen waarbij Freestyle Streetdance de hoofdbron is. Je kunt er terecht voor onder andere hiphop, streetdance, modern en divadance.

https://www.brucedancefactory.nl/dansstijlen/venray https://www.facebook.com/BruceDanceFactory/

Merel van Keulen
merel@brucedancefactory.nl
040 2444230

Zuidsingel 2, 5802EG, Venray

De Majorettes

De Majorettes

>

De Majorettes zijn een onderdeel van de muziekvereniging Concordia Wanssum. Tijdens de lessen van de majorettes staat het plezier maken centraal. Om dit te waarborgen zorgen de instructrices voor een gevarieerd lesprogramma.

http://www.concordiawanssum.nl/ https://www.facebook.com/ConcordiaWanssum/

Sanne Peters / Astrid Vollenberg
sanne_peters88@hotmail.com
06 14353453 / 06 29146447

Peeldancers

Peeldancers

>

Dansvereniging Peeldancers uit Ysselsteyn bestaat uit dansgroepen, duo’s en solisten die zowel deelnemen op prestatie- als recreatiegebied

https://www.peeldancers.nl/ https://www.facebook.com/peeldancers/

Marleen Alders
peeldancers@gmail.com
0478 580344

Litsenbergweg 11A, 5813CE, Ysselsteyn

Janssen dansen & sporten

Janssen dansen & sporten

>

Lekker bewegen, goed leren dansen, plezier hebben in wat je doet en een breed aanbod in dans & sportvormen, dat is waar Janssen Dansen & Sporten voor staat.

https://www.dansenensporten.nl/ https://www.facebook.com/janssendansensporten/

Jeanne Maas en Jorianne Janssen
info@dansenensporten.nl
0478 510500

Raadhuisstraat 6, 5801MA, Venray