Categorie: Culturele voorzieningen

Culturele voorzieningen

Luxor Theater Venray

Luxor Theater Venray

, >

De bioscoop in Venray. Luxor Theater Venray heeft iedere dag een gevarieerd aanbod van films. Ook de uitgekozen films van Filmkring Venray worden hier getoond.

http://www.luxorvenray.nl/ https://www.facebook.com/Luxor-Theater-Venray-353190631500860/

bioscoopvenray@outlook.com
0478-513890

Schouwburgplein 11, 5801BV, Venray

Schouwburg Venray

Schouwburg Venray

>

De schouwburg van Venray is gelegen in het centrum van Venray (Noord-Limburg), een begrip als het gaat om cultuur in de regio Peel & Maas. Jaarlijks vinden er ruim 130 professionele voorstellingen plaats (toneel, musical, show, concert, cabaret, dans). Daarnaast wordt ruimte geboden aan cultureel maatschappelijke activiteiten, verhuringen en overige zakelijke bijeenkomsten.

http://www.schouwburgvenray.nl/ https://www.facebook.com/SchouwburgVenray

info@schouwburgvenray.nl
0478 530999

Schouwburgplein 1, 5801BV Venray

Jeugdclub ‘De Springplank’

Jeugdclub ‘De Springplank’

>

Jeugdclub ‘De Springplank’ wil een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen door het bieden van sport, spel en creatie, waarbij plezier, samenwerken en laagdrempelig zijn voorop staan. Ze hebben uitdagende en verrassende activiteiten, houden rekening met wat kinderen willen, zijn betaalbaar en hebben ervaren en enthousiaste leiding.

http://www.springplankvenray.nl/ https://www.facebook.com/De-Springplank-Venray-1608355732788774/

Michel Vrenken
info@springplankvenray.nl

Beukenlaan 4, 5802CK, Venray

Het Kennis Boek

Het Kennis Boek

>

In deze tijd van grote veranderingen is Het Kennis Boek een rechtstreekse oproep van het universum om vanuit onze essentie en in vrede met elkaar te leven. Daarvoor is het nodig ons vanuit ons zuiverste zijn te openen voor nieuwe perspectieven. Ook in Venray worden er door het jaar heen lezingen gegeven. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op!

http://nederland.hetkennisboek.net

Trudy ten Haaf
t.ten.haaf@home.nl
06-83979383

EVA Vrouwencentrum

EVA Vrouwencentrum

> , ,

EVA Vrouwencentrum Venray biedt een laagdrempelige plek in Venray waar vrouwen elkaar kunnen ontmoeten, maar ook van elkaar kunnen leren tijdens diverse lessen, workshops en andere activiteiten. 

http://www.evavrouwencentrumvenray.nl/ https://www.facebook.com/pg/EVAVrouwencentrum/about/?ref=page_internal

info@evavrouwencentrumvenray.nl
0478-510035

Dr. Poelsstraat 8, 5802AX, Venray

Biblionu Venray

Biblionu Venray

>

BiblioNu verzorgt het bibliotheekwerk in de gemeenten Horst aan de Maas en Venray. De bibliotheek is er voor iedereen, jong en oud. Ook als u geen lid bent van BiblioNu kunt u kranten lezen, tijdschriften bekijken, een tentoonstelling bezichtigen, surfen op internet en gebruik maken van gratis WiFi. Naast romans vind je boeken over diverse onderwerpen, tijdschriften, dvd’s en luisterboeken. Voor slechtzienden heeft BibioNu een collectie grote letterboeken.

http://www.biblionu.nl/vestigingen/venray https://www.facebook.com/BiblioNu/

info@biblionu.nl
0478 581970

Merseloseweg 59, 5801CC Venray

Literair Café Venray

Literair Café Venray

> ,

Het Literair Café, ontstaan in 1991, probeert te bevorderen dat zoveel mogelijk liefhebbers in contact kunnen komen met literaire kunstuitingen van niveau. Tijdens literaire ochtenden en bijzondere manifestaties proberen ze mensen te laten ervaren, dat literatuur aan ieder van hen wat te bieden heeft. De lijfspreuk van het Literair Café Venray zinspeelt dan ook op de hogere honing, die voor elk mens op zijn manier in literatuur te vinden is.

http://www.literaircafevenray.nl/ https://www.facebook.com/Literair-Caf%C3%A9-Venray-1520432361564239/

Tonny Banning
secretariaat@literaircafevenray.nl
0478 581362

Marga Klompéstraat 5, 5803 GT, Venray

Jongerencentrum The B

Jongerencentrum The B

>

Jongerencentrum The B is het jongerencentrum van Venray, gelegen op sportpark de Wieën. Als jongerencentrum staat The B achter het volgende principe; voor jongeren, door jongeren.
Zo organiseren ze soosavonden, evenementen en clubavonden waarin de voetjes van de vloer kunnen. Heb jij daarnaast zelf een goed idee en lijkt het je leuk om iets te organiseren? Of mis jij iets in Venray wat je vaker zou willen zien? Neem dan contact op!

http://www.thebvenray.nl/ https://www.facebook.com/TheBVenray/

info@thebvenray.nl

Sportlaan 2, 5801 AH Venray

Venrays Museum: De Borggraaf

Venrays Museum: De Borggraaf

>

Het Venrays Museum is hét cultuurhistorisch museum van Venray en omstreken. Het is gevestigd in De Borggraaf, het Huys van Venray. Naast de ontwikkeling van een semi-permanente tentoonstelling over de geschiedenis van Venray biedt het museum enkele keren per jaar ruimte aan verschillende exposities.

http://www.venraysmuseum.nl/ https://www.facebook.com/venraysmuseum/

info@venraysmuseum.nl
0478 583880

Monseigneur Goumansplein 1, 5801 CZ Venray