Workshop: Knoest laat je kennismaken met hout

 • za
  5
  okt

  Workshop: Knoest laat je kennismaken met hout

  Datum/Tijd: zaterdag 5 oktober 2019 / 09:00 - 12:30 uur
  Locatie: Natuurbegraafplaats Weverslo

  Op zaterdag 5 oktober vindt er een workshop ‘kennismaken met hout’ plaats bij Natuurbegraafplaats Weverslo. Tijdens deze workshop ga je behalve met je persoonlijke houtwerk ook nog samen aan de slag. Alles onder de bezielende [bege]leiding  van Willy van Kasteren en Angelique Zeelen van Knoest. Zij houden van hout, van puur natuur en nemen je daar tijdens deze workshop graag in mee.

  Een prachtplank
  Uit een grote stapel houten planken kies je de plank waar je mee gaat werken; het proces is dan eigenlijk al in volle gang. Je gaat boren, schuren, zagen en eventueel brand je er een inspirerende tekst in. Het kan een brood- of tapasplank worden, maar natuurlijk ook een monument of sculptuur. We werken deze prachtplank af en kunnen nu aansluiten bij het gezamenlijke project: de stam.

  Een waar kunstwerk
  Met krabbers, beitels, borstels en noeste arbeid verwijderen we de bast van de gedraaide stam. Wat we onthullen is een waar kunstwerk; misschien al helemaal ‘af’ maar er kunnen ook plannen ontstaan voor weer een volgende stap richting ‘voltooid’.

  Wanneer? Zaterdag 5 oktober
  Waar? Natuurbegraafplaats Weverslo
  Tijd? 09.00u t/m 12.30u
  Kosten? Bijdrage in de kosten: € 15.00 | Inclusief koffie, thee, water en koek

  Aanmelden via: natuur@weverslo.nl

  • Beeldend
  • Evenement


[terug naar de agenda lijst]