Urban & Nature Odapark: Omega Impact Groep

 • zo
  23
  jun

  Urban & Nature Odapark: Omega Impact Groep

  Datum/Tijd: zondag 23 juni 2019 / 15:00 - 17:00 uur
  Locatie: Odapark

  In samenwerking met Stichting Pro2 worden drie middag georganiseerd met moderne muzikale improvisatie en performancekunst in het Odapark! Dit keer zal de Omega Impact groep zorgen voor mooie muzikale klanken. Benieuwd? Kom & geniet!

  Omega Impact streeft er altijd naar zo akoestisch mogelijk te spelen. Dankzij het gebruik van traditionele, akoestische instrumenten kunnen de geluiden zich vrij vermengen in de ruimte. Het is voor de toehoorders een bijzondere beleving. De groep heeft tot dusver opgetreden in Nederland, België, Duitsland en Polen in theaters, kunst- en cultuurcentra, kunstacademies, clubs, cafés, openlucht- en indoor-festivals, kraakpanden, privé woningen en een gevangenis.

  Omega Impact is in het najaar van 2013 opgericht in Den Haag en dankt haar internationale karakter aan de uiteenlopende herkomsten van de leden:
  Grzegorz Marciniak (PL) – zang, compositie
  Germaine Sijstermans (NL) & Hélène Duret (FR) – klarinetten & melodica’s
  Vladan Kulisić (SRB) & Lam Lai (HK) – Harmonium
  Jordi Cassagne (FR) – basgitaar
  Théo Lanau (FR) – percussie

  Op de wanden van het theehuis wordt een film geprojecteerd die een sfeer-impressie geeft van natuur en cultuur in het park. Daarna is er nog een muzikaal onderonsje met de bezoekers. Doel van Urban & Nature is volgens Dautzenberg een symbiose tussen het ‘gemaakte’ en het ‘natuurlijke’, een samenvoeging van verschillende kunstvormen, zoals beeldende kunst, (geïmproviseerde) muziek, film en fotografie.

  Wanneer? Zondag 23 juni 2019
  Waar? Odapark, Venray
  Tijd? 15.00u t/m 17.00u
  Entree? €7,50

  • Beeldend
  • Evenement
  • Muziek


[terug naar de agenda lijst]