Sixties ‘nd Seventies party met Predilection

 • zo
  24
  mrt

  Sixties ‘nd Seventies party met Predilection

  Datum/Tijd: zondag 24 maart 2019 / 15:00 uur
  Locatie: Wijkcentrum 't Schöpke

  Op zondagmiddag 24 maart aanstaande herleven de sixties en seventies bij ’t Schöpke in Venray. Nostalgische klanken zullen dan vol enthousiasme geproduceerd worden door de qua leeftijd oudste, nog actieve beatcoverband van Limburg: PREDILECTION. Covers van liedjes uit de sixties zorgen ervoor dat de bezoekers even weer terug zijn in de sixties en seventies van de vorige eeuw. Er kan weer eens lekker geswingd worden op nummers van de Byrds, Rolling Stones, Searchers, CCR, Chuck Berry, Kinks, Tremeloes Buddy Holly en vele andere.

  Sinds hun laatste CD “Nostalgic Emotions” staat PREDILECTION weer regelmatig op de regionale en buitenlandse podia. Zo was er in april van het jaar 2018 nog een succesvol optreden in de Beatleskelder de Cavernclub in Liverpool Engeland. Opgericht in 1965 is de band eigenlijk nooit weggeweest. 2 Muzikanten van de band zijn nog altijd sinds de oprichting actief lid.
  Dat de leeftijdsgrens van de vele bezoekers wat hoger ligt is natuurlijk logisch; de heren van PREDILECTION hebben zelf al een gemiddelde leeftijd van zo’n 70 jaar. Dat er ook vaker jongere bezoekers opduiken bij de concerten is opmerkelijk. Kennelijk kunnen die de sixties- en seventies muziek van weleer zeker ook waarderen.

  Het uitgebreide repertoire van PREDILECTION bevat voornamelijk meerstemmige nummers die in de beginperiode van de beatmuziek, zo’n 50 jaar geleden zo populair waren.
  De heren van PREDILECTION zullen er ongetwijfeld weer een gezellig nostalgisch feest van maken.

  Wanneer? Zondag 24 maart 2019
  Waar? Wijkcentrum ’t Schöpke in Venray
  Tijd? 15.00u
  Entree? Gratis

  • Muziek


[terug naar de agenda lijst]