Rob’s Blasmusik im Herbst 2019

 • zo
  29
  sep

  Rob’s Blasmusik im Herbst 2019

  Datum/Tijd: zondag 29 september 2019 / 13:30 uur
  Locatie: Zaal 't Anker

  Op zondag 29 september organiseert Volksmusik mit Schwung samen met Sjraar Janssen van Einfach Böhmisch en Muzicanka Rob’s Blasmusik im Herbst. Dit keer met de Ellenthaler Musikanten uit Ell en de Pompzwengels uit Geffen. Benieuwd? Bestel kaartjes en kom genieten!

  Die Ellenthaler Musikanten zijn een enthousiaste groep muzikanten uit Ell. De kapel bestaat uit een twaalftal muzikanten en is in 1984 ontstaan uit fanfare Ellona. Die Ellenthaler Musikanten staan bekend om hun veelzijdige repertoire. Het repertoire bestaat voor een groot deel uit  de bekende Böhmische- en Tsjechische blaasmuziek. Tevens speelt de Egerländer blaasmuziek, zoals deze door Ernst Mosch en zijn Egerländer Musikanten werd vertolkt, een grote rol. Kortom, Die Ellenthaler Musikanten is een enthousiaste veelzijdige kapel die graag ieder evenement, van bedrijfsfeest tot gezellige avond, op een hoog niveau opluistert.

  Op dit moment telt de blaaskapel de Pompzwengels 17 leden. Het repertoire van de Pompzwengels bestaat uit Egerländer, Tsjechische en moderne muziek. Het is deze blaasmuziek die de harten van de muzikanten gestolen heeft. Wekelijks wordt er gerepeteerd onder leiding van de jeugdige Arnout van Erp. Ondanks het feit dat ieder lid weet wat er van hem of haar verwacht wordt, namelijk kwalitatieve muziek leveren, wordt er niet vergeten dat een positieve sfeer en gezelligheid even zo belangrijk zijn.. Blaaskapel de Pompzwengels maakt van ieder optreden een waar feest…

  Wanneer? Zondag 29 september 2019
  Waar? Zaal ‘t Anker, Merselo
  Tijd? 13.30u
  Entree? €5,-| Kaarten bestellen via kaarten@volksmusikmitschwung.nl of via 06-51482986

  • Muziek


[terug naar de agenda lijst]