Queen – I want to break free

 • za
  22
  apr

  Queen – I want to break free

  Datum/Tijd: zaterdag 22 april 2017 / 20:00 uur
  Locatie: Schouwburg Venray

  De grootste theatershow ooit over het leven en werk van Freddie Mercury en Queen komt naar de schouwburg in Venray. Kom genieten van alle klassiekers en waan je weer even terug in de tijd!

  Op 24 november 2016 is het 25 jaar geleden dat Freddie Mercury, de zanger van de band Queen en één van de grootste entertainers die de wereld ooit heeft gekend, op 45-jarige leeftijd overleed. Zowel Freddie als de talloze hits die hij ons heeft geschonken, zijn tijdloze klassiekers geworden. Nu staat de grootste theatershow ooit I Want To Break Free! over het leven van Freddie Mercury en Queen, in de theaters, met o.a. Timothy Drake en Linda Kindesbergen.

  Je wordt als publiek meegenomen naar een minutieus nagebouwd decor van de grote stadionconcerten, waarmee de band in de jaren ´80 hun absolute hoogtepunten beleefde. In deze ruim 2 uur durende ode komen alle grote hits van zowel Queen als Freddies solowerk voorbij, gecombineerd met beroemde scènes uit de videoclips, inclusief alle (extravagante) kostuums en attributen.

  Wanneer? Zaterdag 22 april 2017
  Waar? Schouwburg Venray
  Tijd? 20.00u
  Entree? Rang 1: €29,50 | Rang 2: €24,50 | Rang 3: €19,50

  Klik hier voor meer informatie.

  • Theater


[terug naar de agenda lijst]