Mariakapel Holthees: Spanjers, Dijsseldonk & Planteijdt

 • zo
  26
  mei

  Mariakapel Holthees: Spanjers, Dijsseldonk & Planteijdt

  Datum/Tijd: zondag 26 mei 2019 / 15:30 uur
  Locatie: Mariakapel Holthees

  Zondagmiddag 26 mei a.s. heeft de Mariakapel Holthees drie rasmuzikanten op het muziekpodium staan. Alle drie hebben hun sporen verdiend in de rootsmuziek. Om muziek van The Band, Dr. John, Bob Dylan en Bobby Charles op de manier te zingen en te spelen zoals zij dat doen moet je die muziek tot in de diepste vezels beheersen. En dat doen ze! Dat hebben ze een paar jaar geleden al bewezen in Holthees met een druk bezocht concert met een zeer enthousiast publiek dat verzocht om deze groep in de toekomst nogmaals op het muziekpodium te halen. Bij deze!

  Spanjers, Dijsseldonk en Planteijdt zijn drie voortreffelijke instrumentalisten en songwriters.
  Toetsenist Roel Spanjers heeft zijn wortels in blues, r&b en soul. Hij speelt piano en hammond bij o.a. JW Roy, Fréderique Spigt en Normaal. Onder de naam ‘Birdcatcher’ bracht hij een prachtig soloalbum uit, waar ook de andere heren aan meewerkten. Voor alle bluesliefhebbers is hij een absolute virtuoos op de piano!

  Eric van Dijsseldonk was de frontman van pop/rocktrio Smalltown Romeos, voordat hij onder eigen naam, en later ook in zijn eigen taal, verder ging met het maken van prachtige ballads. Hij is tevens de gitarist van o.a. Ricky Koole, The Revolvers en Laura Vane & the Vipertones.

  Wouter Planteijdt  staat  al decennia lang op de podia met zijn eigenzinnige band Sjako! Hij bracht ook twee fraaie soloalbums uit. Daarnaast is hij veelvuldig actief als gitarist, songwriter en producer, o.a. bij Maarten van Roozendaal, Bob Fosko en Henny Vrienten.

  Wanneer? Zondagmiddag 26 mei 2019
  Waar? Mariakapel Holthees
  Tijd? 15.30u
  Entree? €12,50 | Bestel hier kaartjes

  • Muziek


[terug naar de agenda lijst]