Literair Café: Lezing Annelies Verbeke

 • zo
  19
  mrt

  Literair Café: Lezing Annelies Verbeke

  Datum/Tijd: zondag 19 maart 2017 / 11:00 uur
  Locatie: Odapark

  Het literair café presenteert in maart Annelies Verbeke, een schrijfster afkomstig uit Vlaanderen. Zij neemt je mee in haar schrijfwereld.

  Annelies Verbeke studeerde Germaanse talen aan de Universiteit Gent en scenarioschrijven aan het Rits te Brussel. Ze schrijft graag columns, korte verhalen en essays. Haar scenario ‘Dogdreaming’ werd geselecteerd voor European Pitch Point 2003, een scenariowedstrijd tijdens het filmfestival van Berlijn. Eind 2003 verscheen haar debuutroman ‘Slaap!’. Haar meest recente boek ‘Dertig Dagen’ uit 2015 wint de F. Bordwijk-prijs in 2015 en wordt door de lezers van het NRC Handelsblad als eerste gekozen in de Boekenwedstrijd.

  Lieke Reintjes (18) en Sytse Walraven (17) verzorgen op deze morgen de muzikale omlijsting. Lieke speelt saxofoon sinds haar 12e en doet dit bij de Koninklijke Harmonie Euterpe uit Venray. Sytse is in 2008 begonnen met saxofoon spelen, eerst bij het jeugdorkest van de harmonie St. Catharina in Leunen en sinds 2013 bij het harmonieorkest. Beide dames zijn veel bezig met muziek maken en op korte termijn willen ze allebei graag hun D-examen halen. Hiervoor moet er veel geoefend worden en optredens voor publiek helpen daarbij. Bij de harmonie spelen ze erg gevarieerde muziek, van filmthema’s tot carnavalskrakers en klassieke stukken. Ze willen ons graag mee laten genieten van hun passie voor muziek en voor de saxofoon.

  Wanneer? Zondag 19 maart 2017
  Waar? Theehuis Odapark
  Tijd? Vanaf 11:00u

  Klik hier voor meer informatie.

  Wees welkom in het Theehuis in het Odapark!

  • Evenement
  • Literair


[terug naar de agenda lijst]