Lezing Adelbert Venray: De invloed van Europa op mededinging, privacy en andere belangrijke zaken

 • ma
  11
  feb

  Lezing Adelbert Venray: De invloed van Europa op mededinging, privacy en andere belangrijke zaken

  Datum/Tijd: maandag 11 februari 2019 / 20:00 - 22:00 uur
  Locatie: Odapark

  Op deze avond, georganiseerd door Adelbert Venray, zal Mr. Edmon Oude Elferink spreken over zijn Brusselse praktijk. Hij zal aanwezigen een indruk geven van het functioneren van de “Brusselse bubble” en de invloed die Europese regelgeving op het gebied van mededinging en privacy naar zijn idee op de (Nederlandse) economie en samenleving heeft.

  Mr. Edmon Oude Elferink is als advocaat en partner werkzaam binnen de praktijkgroep Mededingingsrecht van CMS. Hij opereert vanuit het CMS EU Law Office in Brussel. Hij beschikt over brede kennis van het Europese recht en is gespecialiseerd in het mededingingsrecht in het bijzonder. Hij adviseert op het gebied van kartelrecht, staatssteun en fusiecontrole en procedeert voor mededingingsautoriteiten, nationale rechtbanken en het Hof van Justitie van de Europese Unie in Luxemburg. Hij werkt in vier talen: het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Mr. Edmon is sinds 2011 werkzaam bij CMS, daarvoor was hij werkzaam als referendaris bij het hof van Justitie van de Europese Unie in Luxemburg, als advocaat bij Houthoff Buruma in Brussel en bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn in Den Haag.

  Naast zijn drukke bestaan publiceert Mr. Edmon regelmatig in vakbladen ( o.a. Nederlands Tijdschrift voor Europees Recht, Tijdschrift Mededingingsrecht in de Praktijk, Life Sciences en Recht, etc.

  Wanneer? Maandag 11 februari 2019
  Waar? Odapark
  Tijd? 20.00u t/m 22.00u
  Entree? Lidmaatschap Adelbert Venray voor één persoon kost € 40. Bijwonen van één lezing rond de € 10. Dat is niet geheel juist. Het moet zijn: Lidmaatschap Adelbert Venray kost voor één persoon € 40 en voor twee personen op één huisadres € 50. Als introducee (tot tweemaal) of als belangstellende voor een lidmaatschap is de toegang, na aanmelden, vrij.

  • Literair


[terug naar de agenda lijst]