Gratis biodanza proefles

 • wo
  17
  apr

  Gratis biodanza proefles

  Datum/Tijd: woensdag 17 april 2019 / 20:00 - 21:30 uur
  Locatie: De Kemphaan

  Biodanzafacilitator Petra Kersten nodigt je uit voor een open Biodanzales in Venray op woensdagavond 17 april. De Nationale Biodanzaweek is een mooi moment om kennis te maken met Biodanza. Iedereen die nieuwsgierig is of zich wil laten verrassen door dit prachtige systeem kan dit nu zelf gaan ervaren. Dus hou je van muziek en dansen/bewegen? Wil je minder in je hoofd zitten, maar lekker in je lijf? Kom dan tijdens de Nationale Biodanzaweek kennismaken met Biodanza!

  Waarom deze Nationale Biodanzaweek?
  De bedenker van Biodanza, Rolando Toro Araneda (1924-2010), had als droom om “de hele planeet te laten dansen”. Inmiddels heeft Biodanza zich over de gehele wereld verspreid, ook in Nederland. Biodanzafacilitatoren door heel Nederland willen graag hun steentje bijdragen om deze droom te realiseren en nodigen iedereen van harte uit om tijdens deze week kennis te komen maken met Biodanza. Biodanza helpt je om weer in verbinding te komen met jezelf en anderen en werkt met een combinatie van muziek, beweging en emotie. In de dans ontdek je de beste kanten van jezelf, anderen en het leven. Je beweegt op jouw eigen manier. Het gaat niet om het leren van danspasjes, het maken van mooie bewegingen of goed voor de dag komen. In de dans maak je contact met jezelf, de ander en de groep. En in dat contact gebeurt het … zonder woorden.

  Wanneer? Woensdag 17 april 2019
  Waar? De Kemphaan, Venray
  Tijd? 20.00u t/m 21.30u

  Opgeven en meer informatie: Petra Kersten 0478-586285/ 06-24947514, info@petrakersten.com en op Facebook: Biodanza Venray.

   

  Foto: Lucie van der Veer 

  • Dans


[terug naar de agenda lijst]