Creatieve engelenavond

 • ma
  13
  mrt

  Creatieve engelenavond

  Datum/Tijd: maandag 13 maart 2017 / 20:00 - 22:00 uur
  Locatie: 't Helder

  Op maandag 13 maart verzorgt Marielle Beks een engelenavond in ‘t Helder Overloon. Je kunt hierbij via een tekening in contact komen met je beschermengel. Ben je benieuwd? Neem dan snel contact op!

  Een Engelenavond wordt door velen ervaren als een bijzondere avond. Op deze avond zal de energie van de engelen voelbaar zijn en soms zelfs zichtbaar. Engelen zijn er in verschillende vormen zoals aartsengelen, bijv. Michael of Rafael en beschermengelen. Dit kan een bekende overleden persoon zijn maar ook een onbekende. Iedereen krijgt met zijn geboorte een beschermengel toegewezen die je helpt en ondersteunt op jouw levenspad. Vanavond mag je kennismaken met de engel die jou iets wil geven, dit mag een boodschap zijn maar ook een cadeautje of een tekening etc. Deze helpers staan vanavond tot uw beschikking.  U mag deze avond een foto van uw dierbare meebrengen.

  Engelen zijn er voor iedereen, dus ook voor u!

  Wanneer? Maandag 13 maart 2017
  Waar? ‘t Helder, Overloon
  Tijd? 20.00u t/m 22.00u
  Entree? €12,50 incl. koffie/thee

  Meld je snel aan, want het aantal opgaven is beperkt. Aanmelden kan via Annemie van den Munckhof, via t-helder@ziggo.nl of 0478-641404/ 06-27007511

  Klik hier voor meer informatie.

   

  • Beeldend
  • Evenement


[terug naar de agenda lijst]