Stichting Venrayse Singelloop zoekt zangtalent! Heb jij zin om te schitteren op het podium? Pak je kans op zondag 6 oktober tijdens de Venrayse Singelloop!

Ze willen tijdens de Rühl Haegens Molenaar Venrayse Singelloop een gezellige sfeer op het Schouwburgplein en daar hoort natuurlijk muziek bij. Daarom bieden ze lokale zangtalenten, enkel met muziektape, een kans om zich te laten horen. Je optreden duurt 8-10 minuten. Er zijn in totaal 3 optredens mogelijk. Aangezien zij afhankelijk zijn van sponsoren kunnen ze geen vergoeding geven, maar wel een podium en een gezellig publiek! Er zijn zo’n 1500 lopers en supporters aanwezig.

Heb jij hier zin in? Stuur dan voor 1 juli een filmpje naar: info@venraysesingelloop.nl en wie weet mag jij optreden op 6 oktober. Je ontvangt van de organisatie een reactie uiterlijk 1 september.

Geef een reactie