Dansend in Balans, het bewegingsprogramma voor mensen met o.a. Parkinson, MS, Reuma, niet aangeboren hersenletsel en voor wie graag wil bewegen, komt naar Venray. Onder deskundige begeleiding van dansdocent Gerty Jansen biedt Dansend in Balans een inspirerende en veilige omgeving om met gelijkgestemden actief te zijn en om je vrijer en onafhankelijk te voelen. De ervaring die je in deze les opdoet helpen je om je gedurende de week makkelijker te bewegen.

Praktijk Dansend in Balans richt zich op mensen met Parkinson, MS, Reuma en niet aangeboren hersenletsel. Uit de praktijk blijkt dat bewegen echt gezond is. Het dansen kan namelijk een positief effect hebben op het ziekteproces van de deelnemer. Dans daagt niet alleen het lichaam maar ook de geest continu uit. Een belangrijke voorwaarde van het succes van deze les is, dat het verder moet reiken dan een fysieke inspanning die gericht is op het bestrijden van de symptomen. Ook het trainen van het geheugen is belangrijk: het mechanisme om te kijken, om informatie tot je te nemen om te leren en om beslissingen te nemen. Daarnaast speelt het sociale aspect een cruciale rol.

Ben jij na het lezen van deze informatie benieuwd naar deze lessen dan ben je vanaf maandag 3 september as. van harte welkom op iedere maandagochtend van 10.30 -11.45 uur in de balletzaal van Jerusalem studio 2 begane grond, lokaal 10, Heuvelstraat 4 , Venray. De eerste les is op maandag 3 september. Voor meer informatie kun je terecht bij Gerty Jansen via info@dansendinbalans.nl of telefonisch via 06-30499240.

Geef een reactie