Zondag 29 juli organiseert de Engelse Tuin een beeldhouwdemonstratie. Beeldhouwers uit Brabant en Limburg zullen die middag aan hun eigen beeld werken. Wil je zelf meedoen? Geef je dan nog snel op! 

Bezoekers/ belangstellenden kunnen tijdens dit evenement zien en beleven hoe je een beeld maakt/ houwt en wat voor een plezier een beeldhouwer hieraan kan beleven. Venrayse en regionale beeldhouwers nemen aan dit evenement deel. Ook zijn er enkele optredens door muzikanten van Venrayse bodem: ensemble Belan (gitaar, zang en dwarsfluit), Ad Haans (accordeon) en Theo van Wee (buikorgel).

De beeldhouwers brengen hun eigen steen/ beeld in wording en materialen/ gereedschap mee en gaan daar verder mee aan de slag in de Engelse Tuin. Deelname is kosteloos. Ben je geïnteresseerd? Je kunt je tot zaterdag 28 juli as. aanmelden om zelf mee te doen via ritavangastel@hotmail.com!

Geef een reactie