Willem van Riet en Ben Winants exposeren tot 1 mei 2019 hun werk in het Centrum voor Ouderen ”De Kemphaan”, Kennedyplein 1 Venray. Cultura Venray bracht beide schilders in contact met deze Stichting, die wekelijkse bezoekersaantallen trekt van 700 tot 1000 mensen.

Sinds ongeveer 20 jaar biedt “De Kemphaan” aan senioren de mogelijkheid om allerlei activiteiten te ontplooien. Er wordt gesport, er worden lezingen en lessen gegeven of er wordt gewoon maar gezellig koffie gedronken. Ook senior-kaarters en biljarters vinden er onderdak en er wordt (veel) vergaderd. Veel seniorenverenigingen, zoals de KBO’s in de gemeente en de AVOS voelen zich er thuis.

Prachtig dat ook dit jaar de wanden van de ruimten en met name die in de grote hal weer beschikbaar waren voor kunstenaars al Willem van Riet (24 schilderijen) en Ben Winants (5 schilderijen)!

Geef een reactie