De Kemphaan, een centrum voor ouderen in Venray, is op zoek naar kunstenaars die graag willen exposeren. Dagelijks komen er gemiddeld  honderd -meest senioren- mensen in de Kemphaan voor verschillende activiteiten. Heb je interesse? Lees dan snel verder! 

De Kemphaan biedt de mogelijkheid om ongeveer 25 tot 30 schilderijen tentoon te stellen. In de lokalen en de hal is er ruimte voor het ophangen van 25 tot 30 schilderijen, die er tot april 2019 (of tot een nader af te spreken tijdstip)  mogen blijven. De schilderijen zijn niet verzekerd.

Ben je geïnteresseerd of weet je iemand die geïnteresseerd is? Stuur dan voor 1 mei as. een reactie naar Paul van Doesum via pvdoesum@gmail.com. Wees er snel bij, want wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Reacties (2)

Willemien van vegchel

aug 20, 2018 at 1:29 PM

Beste Paul van Doesum,

Graag zou ik meer informatie willen over de mogelijkheid mijn schilderijen tentoon te stellen. Zou u mij daarover kunnen informeren via mail of via tel :0650418511 mvg,

Willemien van vegchel

Reply

Marloes Kempkens

aug 20, 2018 at 2:14 PM

Hoi Willemien,

Wat leuk dat je interesse hebt. Wij hebben bovenstaand bericht voor De Kemphaan verspreid.
Je zou zelf even contact kunnen opnemen met Paul via zijn vermelde mailadres.
Volgens zijn laatste bericht had hij wel al een aantal geschikte werken gevonden, maar wie weet. Misschien heeft hij nog een plek vrij.

Succes!

Met vriendelijke groet,

Marloes ^Cultura Venray

Reply

Geef een reactie