Cultura Venray gaat de komende maanden de coördinatie van de verhuur, het beheer en de exploitatie van het gebouw van kunstencentrum Jerusalem op zich nemen.

De afgelopen weken zijn er diverse vragen en verzoeken binnengekomen bij de gemeente over het huren van een ruimte in het gebouw Jerusalem. Met de opdracht voor Cultura Venray, de culturele netwerkorganisatie voor Venray, komt er eindelijk duidelijkheid voor deze personen en organisaties tot wie ze zich mogen gaan richten.
Namens Cultura Venray gaat Peter ter Huurne met de opdracht aan de slag. Als eerste klus gaat Ter Huurne huurovereenkomsten opstellen voor de huurders die vanaf 1 september as. gebruik willen maken van het gebouw. Tegelijkertijd werkt hij een plan voor de langere termijn van het gebouw uit. Dit plan moet er toe bijdragen dat het gebouw weer gaat bruisen en dat ‘Jerusalem’  een creatieve broedplaats wordt.

Graag aanmelden voor 18 juni
Vanaf nu kunnen geïnteresseerde huurders zich bij hem melden. Ook organisaties die zich eerder al gemeld hebben worden verzocht hun belangstelling nogmaals kenbaar te maken, zodat er een helder beeld ontstaat van de huurders die vanaf 1 september in het gebouw aan de slag willen en welke ruimte zij nodig hebben. Graag een berichtje voor 18 juni as. Nieuwe huurders voor de nog vrije ruimten en beschikbare tijden zijn uiteraard van harte welkom. Interesse? Neem dan contact op met Peter via peter@culturavenray.nl of via 06-40215609

Reacties (4)

Wilmien Verzijl

jun 17, 2017 at 8:28 PM

Hallo,

Heb interesse voor ruimte die geschikt is voor zo’n 12 personen, voor geven van trainingen. Verhuren jullie ook per uur/ dagdeel?

Met vriendelijke groet,

Wilmien Verzijl
ACT4balance

Reply

Marloes Kempkens

jun 19, 2017 at 3:12 PM

Hoi Wilmien,

Ik zal je vraag doorzetten naar Peter!
Hij neemt contact met je op.

Met vriendelijke groet,

Marloes | Cultura Venray

Reply

C C

jun 19, 2017 at 10:16 PM

Hoeveel bedraagt de huur
Ben zeer geïnteresseerd in ruimte huur

Reply

Marloes Kempkens

jun 20, 2017 at 10:41 AM

Hoi Corina,

Ik heb je vraag doorgezet naar Peter!
Hij neemt contact met je op.

Mvg,

Marloes | Cultura Venray

Reply

Geef een reactie